Om buro'et

thin

Erfaring

Har vi masser af!

Vi har været på markedet for salg, markedsføring og kommunikation i mange år. Derfor tør vi godt sige, at vi ved, hvad vi snakker om.

Nævnt i flæng løser vi følgende opgaver:

Nyhedsbreve, Hjemmesider, Blog, Facebook, Instagram, LinkedIn, Video (iPhone), Avisannoncer, Løsblade, Folder/flyers, Skilte, Instore, Dekoration, Outdoor, LED slide, Webbanner, Illustrationer, Emballage, Brochure, Webdesign, Messeudstyr, Privat label, SoMe konkurrencer og undervisning m.m.

Lars-Henrik Christiansen

Lars-Henrik, Kreativ direktør, har mange års erfaring i den grafiske branche. Specielt har Lars-Henrik øje for det æstetiske samt strategien hos kunderne – og så ved han bare rigtig meget om, hvordan grafik som virkemiddel kan bruges til målrettet og meningsfuld markedsføring i og på de forskellige medier. Når Lars holder fri, griber han ofte en malepensel og skaber fantasifulde billeder, bl.a. serien Glade ansigter (se www.gladeansigter.dk)

Niels Lervad

Nogen skal jo holde styr på papirerne og økonomien. Derfor er det heldigt, at vi har Niels til at hjælpe os med det. Niels har styr på reglerne og sørger for, at buro’et også har det. I sin fritid passer Niels hus og have, hvis han da ikke hjælper sin familie med stort og småt!

Kontorhunden Siff

Flere studier har vist, at en kontorhund er godt for klimaet på kontoret. Vi kan kun sige, at det er helt rigtigt! Sif på 4 år er altid glad og logrer, når du kommer ind ad døren. Hun er meget velopdragen og holder sig pænt i sit hjørne, når hun får besked på det. Sif elsker godbidder og deler gerne en frokostsandwich med personalet. Vi bliver alle glade, når Sif logrer.

Scroll til toppen